Transformational Breath® workshop

Ved Linnea Beek Hansen, Skandinaviens seniortræner.

Fredag den 9. februar kl. 17.30-19.30.

Oplev eller genoplev Transformational Breath® åndedrætsteknik.

Transformational Breath® er en kraftfuld og sikker åndedrætsteknik, der arbejder på et dybt plan. Traumer, chok og parkerede følelser integreres, og en ny frihed og lethed opleves.

Åndedrættet sætter dig i stærkere kontakt med din krop, dine følelser, det mentale og spirituelle. Disse niveauer kan åbnes mere gennem et godt åndedræt.

Vi vil berøre åndedrættets kraft, og hvordan det påvirker dit velbefindende på flere niveauer. Du vil også blive klogere på, hvordan du kan ændre restriktive vejrtrækningsmønstre; og helt konkret mærke, hvordan et dybt og forbundet åndedræt kan give dig bl.a. mere ro og glæde.

Workshoppen indledes med en gennemgang af Transformational Breath®. Desuden vil der være en åndedrætsanalyse, der viser potentialet af et stærkere åndedræt. Herefter vil du blive guidet og assisteret i en åndedrætssession. Alt dette vil hjælpe dig til at få en bedre fornemmelse af din vejrtrækning, og hvordan du kan styrke den, og dermed dit liv. Der afsluttes med mulighed for at stille spørgsmål.

Medbring:
1-2 puder, vandflaske + evt. dit eget tæppe. Du kan dog låne på stedet. Løstsiddende tøj anbefales.

Rabatpris: 400,- kr.

Tilmelding:
Du reserverer en plads ved at betale på MobilePay 296915, hvor du skriver “Århus 09.02.”