RELAX YOUR BODY, RELAX YOUR MIND

Søndag d. 27. oktober 2024 kl. 14.30 – 17.30

Denne somatics workshop inviterer dig til blide og opmærksomme bevægelser, der vil lære dig at afspænde krop og sind. Med sansebaserede og langsomme bevægelser vil vi udforske områder, hvor spændinger og stress ofte opbygger sig – lænden, ryggen, skuldrene og nakken.

Somatics har mange anvendelsesmuligheder, da det behandler den primære årsag til de fleste muskelsmerter i kroppen.

Somatics tilbyder et praktisk værktøj til fysisk og følelsesmæssig modstandskraft, frihed i åndedrættet og ro i sindet. Du vil opleve, hvordan din krop bliver mere afspændt, smidig med mere fri bevægelighed og frihed.

På det fysiske plan bruges somatics til at frigøre smerter i lænden, nakken, hoften, kæben, bækkenet og knæene. Somatics anbefales, hvis man har hyperkyphose (rundryg), lordose (lændesvaj) og skoliose (skævheder i rygsøjlen). Det bruges også til at helbrede sportsskader og problemer med kropsholdning.

På det mentale plan kan somatics hjælpe med at reducere stress, angst, traumer, forbedre søvnkvaliteten og øge følelsen af velvære.

Ved at øge kropsbevidstheden og frigøre spændinger bidrager det også til bedre koncentration og mental klarhed.

Der bliver skabt et trygt og kærligt rum, hvor vil løsne spændinger, deaktivere det daglige stress og give kroppen et pusterum fra det daglige stress. 

Denne workshop er egnet til alle uanset erfaringer med yoga eller andre bevægelsesformer. 

Efter workshoppen vil du opleve dyb ro i sindet og blødhed i kroppen.

Der vil være tid til at stille spørgsmål efter workshoppen.

Medbring: en yogamåtte og et tæppe, samt evt. en øjenpude. Udstyret kan også lånes i yogastudio. 

Sørg for, at du har behageligt tøj på (gerne flere lag), som du kan bevæge dig frit i. Medbring gerne nogle varme strømper.

Tidspunkt: søndag d. 27. august kl. 14.30 – 17.30

Pris: 450 kr.

Tilmelding: wesselyoga.dk/shop/relax-your-body-relax-your-mind-somatics-workshop/

Max. 15 deltagere, min. 8

Om Eva Wessel:

Eva Wessel, eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga, efteruddannet inden for Restorativ Yoga, certificeret Somatics movement Coach, eksamineret Hormon yoga terapeut af Dinah Rodrigues og Ayurveda Yoga specialist. Eva har også undervist som gæstelærer på Dansk Yoga uddannelse i Vejle, samt i løbet af 2023 har assisteret Somatics Movement Coach uddannelsen i Dublin, Ireland.

Evas undervisning bærer præg af ro og fordybelse. Evas undervisningsform er også kendt for sin dybde og sin tryghedsskabelse krydret med kreativitet og humor.