Hvad er reiki healing?

Reiki Healing er en ældgammel alternativ helbredelsesmetode, der udspringer fra Japan. Den hviler på konceptet om, at en universel livsenergi flyder gennem os, og at ubalancer i denne energistrøm kan føre til fysiske, mentale eller følelsesmæssige lidelser. Reikihealere kanalisere denne livsenergi gennem deres hænder og transmitterer den til klienten for at fremme helbredelse.

Reiki refererer til “Universel Livsenergi”. Under en Reiki healing-session overføres den uiverselle livsenergi til modtageren via behandlerens hænder. Reikienergien genopretter balancen i krop og sind, løsner blokeringer i kroppen, styrker immunsystemet, udrenser affaldsstoffer og øger kroppens naturlige helingskapacitet. 

Reiki healing styrker energiflowet i og omkring kroppen – i  auraen.  Reiki healing betragtes som værende gavnligt for både krop og sind med en bred vifte af potentielle fordele. Nogle af de positive virkninger, der ofte tilskrives Reiki healing, inkluderer:

  • Reduktion af stress
  • Smertelindring
  • Fremme af helbredelse
  • Styrkelse af immunsystemet
  • Energibalancering
  • Forbedret søvnkvalitet 
  • Øget bevidsthed
  • Øget livsglæde

Reiki healing involverer brugen af forskellige tegn og symboler, der er kraftfulde værktøjer til at kanalisere og forstærke den universelle livsenergi. Disse symboler spiller en central rolle i Reiki praksis.

En reiki behandling foregår fuldt påklædt, og den opleves oftest som afslappende og beroligende for klienten. Reikihealeren placerer sine hænder let på eller over forskellige områder af klientens krop for at kanalisere den universelle livsenergi og fremme helbredelse. At modtage en Reiki healing kan føles som varme, som afstressende og som en særlig lethed i krop og sind.

Under sessionen siges klienten ofte at få en følelse af dyb afslapning, indre ro og velvære, mens energien arbejder på at rense og balancere deres energifelter.   Nogle gange vil klienten dog også opnå forløsning i følelsesmæssige blokeringer og kan blive berørt under en behandling, hvilket er helt naturligt og fuldt ud velkomment. Efter selve behandlingen arbejder healings energien videre i kroppen.

Lige nu tilbyder vi ingen specifik Reiki healing i Favn, men kontakt os endelig, hvis du er interesseret, da vi har folk i huset, der har mulighed for at tilbyde det.

Reiki healing indgår også i Sigrids ansigtsmassage.