Vincent Bremer Vuarnoz

Underviser i meditation og personling udvikling

Det er Vincents dybe passion for det spirituelle liv, der fører ham til at undervise. Han har med dedikation studeret og praktiseret visdom fra flere forskellige traditioner og lærere. I 2012 blev han ordineret præst i den buddistiske tradition “MahaJrya”.

Når Vincent underviser, er der kraft bag hans ord, fordi han gør en dyd ud af, at det han deler, også er noget, han selv lever. Med sin nede på jorden tilgang omsætter han høje spirituelle koncepter til let tilgængelige og brugbare værktøjer i hverdagen.

Med sin uovertruffen evne til at tilpasse visdommen til hvem end han taler med, underviser Vincent på en klar og håndgribelig måde. Hans ydmyge og samtidig stærke personlighed inspirerer andre til at være mere ærlige med dem selv.

FRA VIDEN TIL VISDOM

“Viden er noget man lærer, visdom er noget man lever. Mit arbejde er at hjælpe folk til at tage skridtet fra viden til visdom, og at vise hvordan man implementerer de spirituelle koncepter ind i hverdagen.”

“Som en del af Divine Life – et moderne spirituelle tempel – glæder jeg mig til at tage en bid af vores tempel liv og spirituelle værdier med til Århus.”

Læs mere på: www.divinelife.dk