Tine Kristensen

Livscoach, terapeut, Yin Yoga- og meditationslærer

Om mig

Jeg har gennem de sidst 20 år arbejdet med coaching, terapi og supervision. Min målgruppe har været børn, unge i grundskolen og gymnasier og voksne i mistrivsel med b.la. stress, angst og tristhed. Jeg er forfatter til fagbøger om trivsel i skolen.

Jeg er også uddannet i højere clairvoyance, healing og bevidsthedsarbejde hos Camilla Nymand. Denne uddannelse, har givet mig et dybere lag til mine psykologiske uddannelser.

Mine klienter har ofte en følelse af ikke at kunne finde vej, en følelse af mellemtilfredshed, ikke at høre til, ikke at kunne leve op til egne og andres forventninger, stress, smerter, tristhed, angst og bekymringer.

Gennem samtaler forløser vi de mønstre, der fastholder dig og gennem bevidsthedshealing frisættes livsenergien og den selvhelbredende kraft. Mit mål er at støtte dig og hjælpe dig til at folde dit smukkeste potentiale ud. Det er min fornemste opgave, at du føler dig tryg og støttet hele vejen. Mit arbejde tager altid udgangspunkt i en stor respekt for dig og din fri vilje. Når jeg arbejder, bruger jeg min psykologiske viden, min erfaring og mit klarsyn, klarfølelse og klarviden til at guide mig i retning af, hvem du er og hvad du har med dig. Hvad det er, der udfordrer dig og hvad der kan løfte og frisætte dig. Via denne viden åbner og faciliterer jeg et dybt energiarbejde, som sætter en healingsproces i gang.

En anden vigtig uddannelse, jeg har fået på livets vej, var mere ufrivillig, da jeg var udsat for en ulykke, som skadede min ryg voldsomt. I denne proces har jeg lært om smerter og hvordan man lever bedst muligt med dem, uden de opsluger ens livsenergi og hvordan de påvirker hele ens nervesystem både på det følelsesmæssige, mentale og fysiske plan. Gennem min egen rejse med smerterne, stod det klart, at hele energisystemet har betydning for heling. Kroppen fortæller og guider og hvis vi lytter og forstår disse underliggende følelser og tankers betydning. Heri ligger der et stort healingspotentiale klart til os.

Jeg mærkede yogaen og meditationens magi i forhold til at skabe et rum, hvor der er plads og ro til at mærke og lytte ind og de to praksisser, blev mine vigtigste redskaber til at få et godt liv på trods af mine præmisser.

Jeg er nu uddannet Yin yoga- og meditationslærer og vil elske at dele det med dig.

Nervesystemet er det samme uanset om det er mentale ”smerter”, som fx stress, angst og depression eller fysiske smerter fra skader og belastninger i den fysiske krop.

Det er så tydeligt at hele energikroppen hænger sammen og der må arbejdes på alle plan – det følelsesmæssige, det mentale og den fysiske krop og ikke mindst din essens.

Jeg troede aldrig, jeg kunne komme til at lave yoga, men jeg tog fejl. Tværtimod gav Yin yogaen mig mulighed for igen at kunne nyde at bruge min krop. Yin Yogaen er den bedste smertelindring, jeg endnu har oplevet.

Så til dig som har ondt, er stresset og tænker det samme, som jeg gjorde, så tag imod min invitation. Yoga er for alle og den type yoga, jeg underviser i, er funktionel og tilpasses lige præcis din krop og dine udfordringer. Vi arbejder med trivsel både følelsesmæssigt, mentalt og fysisk gennem de blide bindevævsstræk og den dybe meditative ro, der er i Yin yogaen. Det handler om at balancere vores energisystem, opløse blokeringer og spændinger, gamle mønstre, som ikke er til vores højeste bedste og frisætte vores højeste potential. I yin Yogaen er der mulighed for dyb healing.

Så er du udfordret med mistrivsel følelsesmæssigt, mentalt eller fysisk, vil jeg med glæde hjælpe dig til at kunne åbne for den bevidsthed og ro, der vækker din selvheldbredende kraft.

Du er velkommen til mine yoga- og meditationsforløb, som en selvkærlig praksis, som øger din trivsel og fysiske velvære og dermed give dig selv en gave fuld af kærlighed til dig selv og din krop.

Og du er velkommen, hvis du ønsker samtaler og healing af dit energisystem og finde vej til din essens og dit højere livsformål.

Det kan foregå via individuel samtaleforløb eller via Yin Yoga- og meditationsforløb eller som en kombination. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 23439009.

Jeg tilbyder:

· Yin Yoga og mindfulness meditation på hold

· Individuel samtaleforløb, coaching og terapi. Tilbyder samtale forløb til både børn, unge og voksne

· Spirituel vejledning og bevidsthedshealing.

· Meditationsforløb med healing