Sonja Henriksen

Kropsbehandler og træner

Hej – jeg hedder Sonja.

Jeg er glad og stolt over at være en del af Team Favn, og jeg elsker at  tilbyde holdtræning og behandling her.

Det er vigtigt for mig at være i bevægelse, – både den indre og den ydre bevægelse. Jeg trives og næres af at være i naturen og i mødet med mennesker. Når der opstår resonans.

Jeg er som alle andre på vej, og øver mig på at gå nye veje og stille mig nye steder. Derudover øver jeg mig på, at være åben for det som kommer, og på ikke nødvendigvis at skulle have en plan og være i kontrol. Det samme fokus gør sig gældende i mine behandlinger og hold-træninger.

Gennem årene har jeg haft virkelig mange kroppe i hænderne, da jeg har arbejdet som fysioterapeut i 25 år, dels på privatklinikker, og de seneste 10 år indenfor psykiatrien. I mit seneste  arbejde inden jeg blev selvstændig behandler, arbejdede jeg med unge mennesker med udfordringer som stress og angst, spiseforstyrrelser og selvskade mm.

Omdrejningspunktet for mine behandlinger og træninger er at guide opmærksomheden fra hovedet og ned i kroppen. For på den måde at skabe mere ro ved at de mentale tilstande får mindre opmærksomhed, og kroppen og de ydre og indre sansninger får plads/bliver lyttet til. Ofte handler det også om at give slip – slip på vejrtrækningen, og slip på spændet i musklerne. Typisk er det skuldre, nakke og kæbe som vi ubevidst “tager os sammen i”, eller “kæmper fra”. Vejrtrækningen er nøglen.

Udover fysioterapeut-uddannelsen har jeg  diverse uddannelser inden for yoga, mindfulness, pilates, mm. og er nu også færdig med en to-årig uddannelse som Manuvision kropsterapeut.

Jeg tilbyder behandlinger i Favn mandage, tirsdage og fredage.

En behandling koster 700 kr og varer ca. 75 min.

Jeg underviser tirsdag aften på holdene Krop og Nærvær.

Du kan se tider og booke tid til behandling eller træning her:

https://system.easypractice.net/book/sonja-bach-henriksen

Hvis du er interesseret i træning i naturen, kan du følge mig i facebook-gruppen “Naturtræning”.

Kontakt mig endelig for en uforpligtende snak, hvis du ønsker at høre mere.

Telefon: 21375060
Mail:henriksensonja@yahoo.dk

Jeg glæder mig til at møde dig

Kærligst Sonja