Sonja Henriksen

Kropsbehandler og træner

Hej – jeg hedder Sonja.

Jeg er glad og stolt over at være en del af Team Favn, og glæder mig over at kunne tilbyde holdtræning og behandling her.

Det er vigtigt for mig at være i bevægelse, – både den indre og den ydre bevægelse. Jeg trives og næres af at være i naturen og i mødet med mennesker. Når der opstår resonans.

Jeg er som alle andre på vej, og øver mig på at gå nye veje og stille mig nye steder. Derudover øver jeg mig på, at være åben for det som kommer, og på ikke nødvendigvis at skulle have en plan og være i kontrol. Det samme fokus gør sig gældende i mine behandlinger og hold-træninger.

Gennem årene har jeg haft virkelig mange kroppe i hænderne, da jeg har arbejdet som fysioterapeut i 25 år, dels på privatklinikker, og de seneste 10 år indenfor psykiatrien. I mit nuværende arbejde behandler jeg unge mennesker med udfordringer som stress og angst, spiseforstyrrelser og selvskade mm.

Omdrejningspunktet for mine behandlinger og træninger er at guide opmærksomheden fra hovedet og ned i kroppen. For på den måde at skabe mere ro ved at de mentale tilstande får mindre opmærksomhed, og kroppen og de ydre og indre sansninger får plads/bliver lyttet til. Ofte handler det også om at give slip – slip på vejrtrækningen, og slip på spændet i musklerne. Typisk er det skuldre, nakke og kæbe som vi ubevidst “tager os sammen i”, eller “kæmper fra”. Vejrtrækningen er nøglen.

Gennem årene har jeg taget diverse uddannelser inden for yoga, mindfulness, pilates, mm. og er nu snart færdig med en to-årig uddannelse som Manuvision kropsterapeut.

Jeg tilbyder behandlinger i Favn fredage 8-17. En behandling koster 500 kr og varer 75 min.

Jeg underviser på holdet “krop og nærvær”. Det foregår i Favn seks tirsdage fra 17.15 – 18.30.
Vi starter 6/9. Forløbet koster 600 kr.

Du kan se tider og booke tid til behandling eller træning her:

https://system.easypractice.net/book/sonja-bach-henriksen

Kontakt mig endelig for en uforpligtende snak, hvis du ønsker at høre mere.

Telefon: 21375060
Mail:henriksensonja@yahoo.dk

Jeg glæder mig til at møde dig

Kærligst Sonja