Sofie Zinck Jacobsen

Yogalærer og Jordemoder studerende

Hej med dig.

Mit navn er Sofie, jeg er 24 år, og bor i Aarhus C.

Min rejse ind i yogaens verden, startede tilbage i 2016.

I mange år havde håndbold og styrketræning fyldt min hverdag, og var min måde hvorpå jeg bevægede kroppen. Efterhånden blev jeg ramt af flere og langvarige skader, og jeg måtte erkende at det ikke længere var det rette for mig. Jeg mærkede en spirende lyst til blide bevægelser, og mentalt finde ind i at acceptere de skader, som jeg nu skulle leve med.

Nysgerrigheden ind i yogaens verden fortsatte, og i 2019 besluttede jeg mig for at rejse til Bali og fordybe mig i yogaen. Hvilket nu giver mig den mulighed, som certificeret yogalærer, at kunne dele ud af min passion for dette. 

Samme sommer startede jeg på jordemoderuddannelsen, hvilket gør mig så heldig at have et indblik i, og en viden om hvad den fantastiske kvindekrop er i stand til, og hvilke psykiske og fysiske aspekter der er under graviditet, fødsel og barsel. Derfor har jeg også en naturlig interesse i at rumme alt hvad særligt den gravide krop og sind kommer med. Dette med en kærlig, tryg og omsorgsfuld tilgang, hvilket også skinner igennem i min måde at undervise på.