Sarah Brüning

Danser, Healing Facilitator og Yogalærer for børn og unge

Om mig

Jeg hedder Sarah og er uddannet Danser, Healing Facilitator og Yogalærer for børn og unge. I min undervisning om det er yoga, dans eller meditation handler det om at finde forbindelsen til sig selv og at turde at være sig selv forbundet med ens egen skønhed og unikke talenter og gaver.
De er alle fantastiske værktøjer til at lære sig selv at kende, at udtrykke sig selv autentisk og at komme i kontakt med sin sjæl og sit højere selv hvorfra vi kan bringe healing, styrke, klarhed, ro og inspiration til os selv og hinanden. Som healing facilitator arbejder jeg energetisk med en modalitet som kommer fra en mere end 3000 år gammel tidslinje der bliver lært gennem Modern Mystery School. Klik her for at få mere infos om MMS:
De healing sessions som jeg tilbyder er fantastiske og utrolig dybdegående og har været nogle af de bedste gaver som jeg har modtaget i mit liv. Skriv gerne til mig for flere infos eller en snak her omkring og jeg snakker gerne med dig.
Jeg underviser fra hjertet og med stor passion og glæde i det jeg arbejder med, og så elsker jeg bare at se andre mennesker uanset aldersgruppe, køn eller baggrund at lysne op og turde at være deres bedste selv!
Jeg håber meget på at se dig hos Favn 🙂