Rikke Haugsted Fuglsang

Healer

Essenshealing ved Rikke Haugsted Fuglsang

Har du udfordringer i dit liv psykiske eller fysiske, og/eller har du brug for at finde ind til essensen i dig selv, kan healing hjælpe dig med at finde ro og klarhed.

I en travl hverdag bevæger vi os ofte væk fra os selv og kan have svært ved at træffe beslutninger og mærke, hvad vi har brug for.

Skab balance og flow

I Essenshealing arbejder vi med at balancere energierne, så de kan flyde frit i hele kroppen. Det giver dig en fornemmelse af din krop og sikrer, at du har et stærkt fundament at gå ud i verden med. Når du sætter tempoet ned, har du mulighed for at komme i kontakt med dig selv og dine kvaliteter, og det styrker dit udgangspunkt for at træffe gode valg for, hvordan du bedst muligt mestrer dit liv.

Praktisk

En session begynder med en indledende samtale om, hvad din intention med healingen er. Samtalen danner rammen om healingen. Du er fuldt påklædt under healingen og ligger på en briks med tæppe over. Jeg arbejder ud fra min healinguddannelse efter principper fra Bob Moore og Polaritetsterapien. Jeg benytter blide berøringsteknikker med udgangspunkt i kroppen som en selvhelbredende organisme. En session varer 1½ time, og koster kr. 600,00. Det er fint ikke at have for mange planer efter behandlingen, da du godt kan blive træt efterfølgende.

Du booker en tid ved at sende en mail til: fuglsangrikke@hotmail.com 

Lidt om mig

Privat bor jeg sammen med min mand og vores to børn i Skødstrup.

Jeg er oprindeligt læreruddannet og har gennem de sidste 20 år arbejdet med selvudvikling, meditation, energiarbejde og healing.

Uddannelser/Kurser

2015 -: Fast udviklingsgruppe hos John Virkmann med undervisning i meditation, selvudvikling og energiarbejde.

2017 – 2019: Healeruddannelse, Healingcenter Aarhus ved Gitte Virkmann Larsen og John Virkmann: 300 timers undervisning og superviserede behandlinger.

2016 – 2017: Mentorforløb, ID-Academy: 7 chakra-moduler med basis i integral spiritualitet samt tilegnelse af redskaber indenfor meditation.

2011: Reiki 2 ved Lene Dahl: Anden del af Reiki efter Mikao Ususui´s oprindelige system.

2005 – 2007: Årskurser, Psykoterapeutisk center ved Ole Ry speciallæge i psykiatri:

Praktisk og teoretisk indføring i gestaltterapiens principper samt egenterapi i gruppe, individuel terapi og arbejde i studiegruppe.

2004: Reiki 1 ved Lene Søby. Første del af Reiki efter Mikao Usui´s oprindelige system.