Marianne Teglgaard

kort og klarsyn, stress coach, healer, assess bars behandler og meditation og åndedræt

Jeg lærer dig at lytte til dig selv gennem spiritualitet – svarene er i dig

Min vision er at få det spirituelle gjort jordnært, tilgængeligt og letforståeligt, så det bliver nemt for dig at bruge i din hverdag som et middel til at opnå større glæde, livskvalitet og selvkærlighed. Så du kan stå i dit eget lys.

Jeg er beriget med et stærkt klarsyn og trives og næres i mødet med mennesker. Jeg mærker mennesker og deres energi. Jeg er sat her på jorden for at mærke ind i mennesker og støtte dem, lige der, hvor de er. At styrke dem og lære dem at lytte til deres intuition, at skabe klarhed og få dem til at stole og tro på sig selv, så de kan blomstre og gro indefra – det er min livsenergi.

Min historie – Jeg er selv gået vejen

Jeg levede i mange år i et fortravlet arbejdsliv, hvor jeg ikke kunne mærke mig selv. Jeg overhørte min egen sjæl, der gentagende gange forsøgte at kalde på mig. Jeg lyttede ikke. Jeg glemte nuet – at være i livet. Men det gik jo ikke i længden, og jeg oplevede at gå ned med stress, og det ”tvang” mig til at tage mig selv seriøst. Så i dag har jeg bevæget mig væk fra præstationsræset og til at VÆRE i livet. Jeg gik fra at leve et liv og have en hverdag præget af hastighed, hvor jeg skulle løbe stærkt for at nå det hele til en hverdag, hvor jeg i langt højere grad ER i livet. Jeg er mere ambitiøs med, hvordan jeg bruger min tid, og hvad jeg bruger den på.

Når jeg ER i livet og bruger spiritualiteten til at guide mig, mærker jeg min sjæl, og har jeg en stærk kontakt til min intuition. Ved at lytte til mit hjerte, lærer jeg mig selv bedre at kende og kan mærke, hvad der er det bedste for mig.

Selvom jeg har fundet en anden måde at være i livet, kan begrænsende overbevisninger og blokeringer stadig udfordre mig, men ved at være opmærksom og nysgerrig på dem og arbejde med dem ved hjælp af de spirituelle værktøjer, finder jeg min kerne igen. Ved at lytte til mit hjerte, bliver det et liv med mere hjerteglæde.