Lene Tjærby

Ansigtsyoga trainer

Mit navn er Lene, jeg er 46 år, og jeg er certificeret underviser i ansigtsyoga.

Jeg har taget uddannelsen hos Holistisk Hudterapeut Skolen, da jeg brænder for at dele min begejstring for ansigtsyogaen og alle dens fordele med så mange som mulig.

Da jeg for snart 3 år siden opdagede ansigtsyoga, skete det efter længere tids søgen efter noget, der på naturlig vis kunne få mit ansigt til at matche min alder og den person, jeg følte mig som. Jeg kunne dengang ikke helt genkende det syn, der dagligt mødte mig i spejlet. Mine ansigtstræk omkring kinder, mund og kæbe var blevet slappe og trætte, det samme var huden, og min pande var anspændt, furet og øm – og hovedpinerne hyppige.

Det, som startede som et ønske om at friske udseendet op, er i dag endt med også at være en kilde til markant øget velvære. Jeg oplever nemlig, at ansigtsyogaen på samme måde som almindelig yoga bibringer velvære, ro og balance i hele systemet. Og det gode er, at det kun kræver få minutters indsats 5-6 gange om ugen.

For mig giver det rigtig god mening at træne og afspænde de 50+ muskler, der er i ansigtet, på samme måde som jeg også træner og strækker musklerne i resten af min krop med yoga, styrketræning osv. Jeg elsker at videregive den aha-oplevelse, jeg selv har haft med ansigtsyogaen, når jeg holder workshops og lærer fra mig.