Laila Elisabeth

Yoga, der passer til hele dig.
Leyoga.dk

Yoga, der passer til dig; sådan står der på min hjemmeside. Jeg tilføjer et ‘hele’, fordi det gerne må passe til hele dig og alt det du er. Jeg tilpasser nemlig altid undervisningen, så alle kan deltage på egne forudsætninger, uanset om man er velbevandret i yoga eller lige er begyndt. Det kan også være, at du har skader eller stress og har brug for at gå langsomt og sikkert frem.

Jeg har elementer med fra alle dele af yogaen; de fysiske øvelser, der styrker og strækker, masser af åndedrætsøvelser, afspænding, yoga nidra og meditation. Yoga og Ayurveda går hånd i hånd i min undervisning. Ayurveda er yogaens lægevidenskabelige system; og her anbefales yoga som en del af en god dagsrutine. Jeg giver også gerne ayurvediske tips i undervisningen.

Kendetegnende for min undervisning er at jeg dikterer præcist, så du kan lukke øjenene, hvis du vil. Jeg underviser med grundighed og blik for hvordan du enten kan modificere eller udfordre dig selv i en øvelse, så du hverken gør for lidt eller for meget, men lige det, der passer til dig.

Når jeg underviser, er det med udgangspunkt i den klassiske hathayoga, og jeg bliver inspireret af yogafilosofi og de gamle yogatekster, naturen, Ayurveda og mennesker.

 

Om mig og yoga

Jeg har haft yoga i mit liv siden jeg var 14 år. Allerførste gang jeg var til yogaundervisning, var det de sidste 25 minutter, hvor vi lå i savasana og blev guidet gennem en yoga nidra, der gjorde indtryk. Fra da af overgav jeg mig FULDSTÆNDIGT til oplevelsen af hvile så helt og bagefter føle mig så klar og fuld af energi. Siden da er det blevet til mange, mange timer med daglig egenpraksis, uddannelser og kurser i anatomi og ayurveda til mindfulness og meditation mv.

Min egen yogalærer-uddannelse har jeg fra Dansk Yoga Uddannelse i Aarhus. Deurudover er jeg uddannet i Ayurveda, Mediyoga, samt børne- og familieyoga og har taget en lang række kurser i bl.a. Anatomi for yogalærere med Judith Lasater og i mindfulness.

Jeg er også Cand. mag. i Idéhistorie og samfundsfag fra Aarhus Universitet og har i en årrække arbejdet som fuldmægtig og med projektudvikling på social- og psykiatriområdet.

Yoga giver mig det jeg har brug for, så jeg føler mig veloplagt trods travlhed; klarhed og ro, styrke, smidighed og hvile. Det er dén oplevelse, jeg formidler i min undervisning.

Jeg har undervist mange forskellige grupper; almindelige hold, elever med kroniske lidelser herunder smerter, elever med stress, unge, børn og familier, samt elever med psykisk sårbarhed.

I de senere år har jeg uddannet nye yogalærere på yogalæreruddannelser i Aarhus.

Jeg underviser både enetimer og ugentlige hold samt workshops om yoga nidra, pranayama, yogafiosofi og ayurveda.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Eksamineret yogalærer Laila Elisabeth Møller-Rasmussen 

Er du på Facebook? – Så find mig dér på Leyoga