Henriette Eli Petersen

Manuvision kropsterapeut og træner

Mit navn er Henriette. Jeg er uddannet Manuvision Kropsterapeut og Træner – en 2-årig mesterlæreuddannelse, hvor jeg er blevet uddannet af nogle af de bedste behandlere i Danmark.

Jeg har valgt, at fortsætte min uddannelse hos Manuvison, og er i gang med en 1-årige efteruddannelse i naturterapi, som jeg afslutter til foråret 2023. På naturterapiuddannelsen arbejder vi med relationen til os selv, vores egen ”underbevidste” natur (gamle vaner, mønstre og automatikker bliver udfordret), mens vi opholder os i naturen. Det handler om at styrke vores relation til naturen – og bringe den i spil i mødet med andre mennesker.

Min baggrund og anden uddannelse samt en lang karriere tager afsæt i hotelbranchen indenfor salg, markedsføring og hoteldrift i forskellige stillinger som sælger, leder og chef.

Efter mere end 25 år i hotelbranchen i både ind- og udland, og et meget fortravlet liv med konkurrenceridning ved siden af en til tider hektisk karriere, begyndte min krop at tale til mig på en ny og anderledes måde, end jeg var vant til. Jeg valgte derfor at stoppe op, og lytte til den – selvom det tog noget tid at forstå, hvad der egentlig var på spil.

Jeg har altid været meget aktiv, brugt min krop – og elsker at være i bevægelse. Og særligt naturen har været en vigtig og kærkommen ven, både når jeg har trænet og til at søge roen, når jeg trængte til at koble af. Yoga og vinterbadning er desuden blevet mine tro følgesvende – og begge aktiviteter sammen med kropsterapien har gjort underværker for min krops og mit sinds velbefindende.

Læs mere på min hjemmeside: www.henriette-krop-sind.dk

Følg ’Henriette – Krop & Sind’ på Facebook og Instagram:

https://www.facebook.com/henriette.krop.sind

https://www.instagram.com/henriette.krop.sind/