Helle Hessellund

Psykomotorisk terapeut, dap

AT FINDE EN VEJ

Naturen, dansen og bønnen har været det, der åbnede sig som min vej gennem og ud ad stress, udbrændthed og fibromyalgi. Og dette danner, sammen med min formelle uddannelse som psykomotorisk terapeut, grundlaget for mit virke som kropsterapeut i dag. Jeg er overbevist om, at det er muligt for alle at finde hver vores individuelle vej gennem de livskriser, der rammer os, hvis vi får hjælp til at lytte og støtte til at turde tro på de svar, der kommer til os indefra – fra vores egen dybeste natur og visdom.

DET TILBYDER JEG

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe kvinder fra stress, angst og udbrændthed til trivsel. Psykomotorisk kropsterapi er et mix af manuel behandling og samtale. Det er i andre europæiske lande en gren af fysioterapien, mens det her i Danmark er en selvstændig bacheloruddannelse. Jeg er uddannet i 1989.

Man er også velkommen på min briks, hvis man har andre udfordringer i livet. Jeg har hjulpet mange mennesker med: kroniske smerter, nakkespændinger, spændingshovedpine, migræne, sovende fingre og føleforstyrrelser, søvnproblemer, terminale kræftpatienter, sorgbearbejdning og sjælesorg.

SE MERE HER www.hellehessellund.dk

www.facebook.com/Terapeut.Helle.Hessellund

KONTAKT MIG HER

info@hellehessellund.dk