Gry Buhrkall

Klangmassør og vokal lydterapeut

Jeg arbejder auditivt og visuelt med sjælelig resonans. Det meste af mit liv har været centreret omkring dette, også gennem dybt skyggearbejde og søgende læringsrejser.Jeg lever som selvstændig klangmassør, billedkunstner og vokal lydterapeut. 

Med lyden åbner der sig et felt, hvor man sanseligt og flydende kan kommunikere mellem de fysiske, emotionelle og spirituelle lag. 

I Favn tilbyder jeg cirkler med klanghealing og 1:1 sessioner med vokal lydhealing eller klangmassage (klangskåle på kroppen). Gennem en årrække var mit virke centreret omkring brasilianske hymner, med stor dedikation, og i denne forbindelse har jeg set sangglæden blive vækket i mange mennesker og hvor godt det gør! Derfor ligger det mig på sinde at facilitere sangcirkler, hvor vi giver stemmen masser af kærlighed og fordyber os i musikkens nærvær sammen.Desuden vil det blive muligt at deltage i stemmearbejde, hvor vi jævnligt praktiserer nogle gode grundteknikker til selvhealing fra Githa Ben-David; Tonen fra Himlen og Hung-Song. Sidstnævnte designet til at rense og balancere kroppens kirtler, men kan bruges vidt og bredt alt efter fokuspunkt.

Er kontinuerligt på egen healingsrejse, navnligt omkring sansning, sensitivitet og langstrakte følgevirkninger fra hjernerystelse. Dette har lært mig en dybt ærende respekt for kroppens levende sandhed. Som klient hos mig, er det ofte en naturligt aktiv ingrediens, at vi kultiverer landskabet bag evnen til at sætte sunde grænser. At lytte sanseligt og nære tilliden til de svar kroppen giver os.   Relevant baggrund:Kurser i traditionel kinesisk meridianmassage, Guangzhou 2005-2006Integrativ terapeutisk uddannelse ved EP Terapi, Århus, 2008-2010Uddannet klangmassør ved Nordlys 2009-2012Uddannet ved Githa Ben-David, vocal sound healing therapy, 2017-2019Uddannet BaMai instruktør, medicinsk qigong ved Zhang Hui, 2020   Klienter siden 2012.

Mere info på siden: facebook.com/levendelydKunst: www.balthasart.com/en/artist/gry-buhrkall-636?ref=tsMusik: grybuhrkall.bandcamp.com