Om Favn

Velkommen til Favn – et inspirerende og opløftende fællesskab

I Favn inviteres du ind til yoga, øvrige bevægelsesformer, kropsbehandlinger og forskellige individuelle forløb som bla. yogaterapi, healing og clairvoyance.

Vi har derudover altid tid til en kop the og snak henover langbordet og vi inviterer løbende ind til fællesspisninger, inspirerende foredrag og meget mere.

Vi er omkring 20 undervisere og behandlere, som alle, med hver vores unikke bidrag, vil møde dig fra hjertet og lige der, hvor du er.

Så kom endelig forbi Favn i Jærgergårdsgade 14, 2. sal og se og mærk hvad et hjerteligt og opløftende fællesskab kan bidrage til for netop dig og dit højeste bedste.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Favn.

Fællesskabet

Vi ønsker at FAVN bidrager med styrke følelsen af at være en del af et grundlæggende menneskeligt fællesskab. Vi står alle sammen, som mennesker i denne verden og er allerede i udgangspunktet forbundet på dette menneskelige plan. Vi oplever alle kærlighed, sorg, usikkerhed, forvirring, at skulle tage vigtige beslutninger, tab eller livstransformerende oplevelser. Vi er i dette vedvarende flow af forandring, udvikling, stilstand igennem livet og oplever dette på forskellig vis, i forskellig intensitet og på forskellige tidspunkter i livet – men altid kan vi genkalde os oplevelsen i os selv, når vi ser det i andre. Det er grundlæggende menneskelige vilkår, som vi kan støtte hinanden i at være med undervejs. Dette kan vi blandt andet skabe en tradition for at vi kan gøre sammen ved selv igennem al vores tilstedeværelse i huet at stå frem som hele mennesker selv. At kunne vise vores egen sårbarhed, sorg, forandringsprocesser og styrker overfor både hinanden og de som kommer til os af forskellige årsager. Dette er med til at skabe en fornemmelse af genkendelse i hinanden, en naturlighed i at være i disse forskellige udsving igennem livet og at kunne dele dette med hinanden. Vi står blødt med det sammen.