Købsbetingelser

ALM. KØBSBETINGELSER:

Ved tilmelding til alle arrangementer, kurser, uddannelser, hold, workshops hos Charlotte Holm og/eller arrangeret af Favn. (For de øvrige undervisere og behandlere henvises til deres egne købsbetingelser):

 

Alle kurser/hold og arrangementer foregår via online tilmelding.

Det er muligt at betale med Dankort / Visa / Mastercard  (Favn betaler diverse kort og tilmeldingsgebyrer).

Ved onlinetilmelding modtager du straks efter online tilmelding, en e-mail med bekræftelse/kvittering på din tilmelding af arrangementet. Her finder du også praktisk information vedr. tid, sted m.m. (bemærk at du indtaster din mail korrekt.)
Modtager du ikke en mail, bedes du kontakte Charlotte Holm på charlotte@favnaarhus.dk.
Vær sikker på at du er bekendt med hvor studiet ligger, så du ankommer til tiden 

TILMELDING TIL: Holdforløb, Workshops, og andre aktiviteter.
Tilmelding til alle arrangementer er bindende og indbetaling refunderes ikke, og kan ikke ombyttes til andre hold/kurser og arrangementer, uanset årsag.

Ved for sen ankomst og/eller udeblivelse, er det ikke muligt at modtage refusion i form af betaling eller deltagelse på andet hold eller kursus.

Udeblivelse afregnes til 100% af beløbet, såfremt kontant afregning på kursusdagen er aftalt.

TILMELDING TIL: Retreats, kan have andre betingelser.
Se under beskrivelsen af opholdet og mail bekræftelse.

TILMELDING TIL: Individuelle sessioner:
Individuelle sessioner kan ikke bookes online.  Kontakt Charlotte via mail charlotte@favnaarhus.dk eller tlf. 50931914, hvis du ønsker en individuel session.
Afmelding af bestilt tid, skal afmeldes via bekræftet sms eller modtaget mail, senest 24 timer før den bestilte tid.  Afmeldes senere, betales den fulde pris.

TILMELDING TIL: Yogauddannelser:
Tilmeldings betingelser v. uddannelser, henvises til aftaler og beskrivelser.

AFLYSNING AF: Workshops & Retreats
Såfremt underviseren af personlige årsager eksempelvis sygdom er nødsaget til at aflyse et enkeltstående arrangementet, vil det indbetalte beløb blive refunderet, såfremt deltager ikke har mulighed for at deltage på et andet tilbudt arrangement.

AFLYSNING AF: Holdforløb:
Hvis underviseren, af personlige årsager er nødsaget til at aflyse en mødegang/klasse, vil denne blive erstattet af en anden dato.

AFLYSNING AF: Individuelle sessioner:
Hvis behandleren aflyser en session af personlige årsager, opkræves der ingen betaling.

AFLYSNING AF: Yogauddannelser:
Hvis underviseren aflyser en uddannelse af personlige årsager, forsøges denne i fællesskab at blive afholdt på et senere tidspunkt.
Er dette ikke muligt, vil forudbetalinger blive refunderet.

Force majeure:
Såfremt der aflyses hold/workshops oa. grundet Myndighedernes anbefalinger og krav, er det muligt at få refusion i form af et tilgodebevis.
Dette gælder ved hændelser som underviseren/Favn ikke kan drages til ansvar for, eksempelvis, naturkatastrofer, strejker, sundhedsskadelige epidemier, og krig.  :-(.
Skriv til Charlotte, når du har besluttet dig for, hvad du ønsker at tilmelde dig i stedet, så du kan nå en ledig plads.  Tilgodebeviser udløber 6 måneder efter udstedelse/dato for det aflyste arrangement.
Brug af tilgodebeviser og gavekort, har samme betingelser som de almindelige købsbetingelser.