Tag med på et selvudviklende og sanseligt yogaretreat med vandreture på Porto Santo i Portugal. Rejsen inkluderer bl.a. 12 yogaklasser & 4 guidede mindful vandreture i smuk natur.

All Inclusive pris i 2023 kr. 9.547,-

Forkæl dig selv med en uges yoga, mindfulness, vandreture i smuk natur, wellness, fælleskab og ro og tid til dig. Yogarejsen er for alle, bare lysten er der til at deltage. 

 

PRISEN INKLUDERER: 

 • Fly direkte fra Billund Lufthavn t/r
 • 15 kg. bagage på flyet t/r
 • Mad på flyet t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Indkvartering i delt standard dobbeltværelse på Vila Baleira
 • Ophold med All Inclusive
 • 12 yogasektioner á 1,5 time
 • 4 mindful vandreture
 • Tur til byens hyggelige lille by med spisning på restaurant – egen betaling
 • Gratis lån af cykler
 • Tillæg for eneværelse kr. 1000,-

Det er muligt at låne en yogamåtte, men du er også velkommen til at medbringe din egen.

Du bestiller rejsen ved at sende en mail til info@primotours.dk eller ringer på tlf. 8818 4618. Gælder i en begrænset periode. Oplys følgende: navn ifølge pas, adresse, telefonnr og mailadresse

PROGRAM

Alt er planlagt for dig, du skal ikke selv stå for noget udover at mærke efter og lytte til, hvad du har brug for den pågældende dag. Det betyder, at programmet ikke er obligatorisk, du kan vælge en hel dag med dig selv, hvis det er det, du trænger til.

Hver morgen vil din underviser Charlotte sætte en intention/et tema for dagen, som du inviteres til at arbejde med gennem dagen i både yogaen, din egen efterfølgende refleksion på de mindfule vandreture mm.

Ugens intentioner/temaer vil blive bygget op, så du i det rette tempo guides ind i mere og mere nærvær og selvomsorg med og overfor dig selv.

Midt på ugen vil der være mulighed for at deltage i en fælles refleksion og deling.

 

YOGA UNDERVISNING
Der er yoga undervisning hver dag, morgen og aften, med undtagelse af aftenyoga den dag, hvor der er mindfull vandring ind til byen, samt afrejsedagen. På ankomstdagen er der aftenyoga.

Morgen-yoga: kl. 7.45 – 9.15 (6 dage)Eftermiddags-yoga: kl. 17.15 – 18.45 (6 dage)

Alt efter vejret vil yogaundervisningen foregå ved poolen foran hotellet eller inde på hotellet.

Der undervises i forskellige typer yoga, hvor udgangspunktet hver gang vil være den mindfule tilgang. Det betyder, at du guides til at slippe alle krav og præstationer og i stedet for inviteres ind til det venlige nærvær med dig selv og til at lytte til det, du aktuelt har brug for i din yogapraksis.

Om morgenen vil det primært være yoga med udgangspunkt i hatha/vinyasa yoga, der vækker kroppen, styrker dine muskler, smidighed, balance og ro.

Om aftenen vil det være mere blid og rolig yoga som f.eks yin yoga og mediyoga, hvor du arbejder med blide stræk, der vitaliserer dit bindevæv og aktiverer det afspændte nervesystem.

Yoga er en fantastisk form for nærvær og tid med dig selv, hvor du får trænet både styrke, smidighed, balance og ro i både krop, sind og hjerte.

Yogaen er for alle, uanset kendskab til yoga og mindfulness/den mindfule tilgang, og underviser Charlotte Holm vil tage hensyn til og foreslå modificeringer, der passer til hver enkel deltager.

 

MINDFUL VANDRING I NATURENI løbet af ugen har du mulighed for at deltage på 4 mindfule vandreture rundt på den smukke ø med meget varieret landskab og stort set hele tiden udsigt ud over det smukke hav.

Den ene af vandreturene vil være langs den gyldne strandkant indtil øens by, hvor der bl.a. er mulighed for at besøge Columbus museum, inden der er fælles aftensmad på byens hyggelige torv. Aftensmaden på restaurant er ikke inklusiv i rejsens pris.

Vandreturene vil foregå i et roligt tempo med mange pauser, afstemt med deltagerne, og max være på 6-8 km.

 

ØVRIGE AKTIVITETER
Der er hver dag All Inclusive på hotellet. Menuen er meget varierende og altid med meget lækkert og frisk grønt samt fisk. Så du kan sagtens deltage som vegetar.

Som deltager på yoga,- og vandreferien har du mulighed for at spise sammen med de andre deltagere og din underviser ved et fælles bord i restauranten. Tidspunkter for fællesspisningen aftales i løbet af ugen.

Med i prisen får du også 1 daglig gratis adgang til hotellets spa- og wellnessområde, hvor du også har mulighed for at tilkøbe mange forskellige wellness behandlinger.

Hver dag vil der også være tid til egen tid.

Der kan også tilkøbes jeep safari og bådtur. Dette arrangeres med Primo Tours rejseledere på stedet og er ikke en del af selve yogarejsen.

 

FÆLLESSKABET
Du kan sagtens deltage på ferien, selv om du rejser alene. Allerede nede i Billund Lufthavn vil din underviser Charlotte samle alle til en kort hilsen, så du ved, hvem du rejser afsted sammen med. Den første vandretur er allerede den første dag, bl.a. for at gruppen hurtigt har mulighed for at lære hinanden at kende. Derudover vælger alle som regel at spise sammen ved fælles bordet og Charlotte spiser også alle måltider sammen med gruppen.

Charlotte inviterer til fællesskabet og lægger samtidig vægt på at det er et uforpligtende fællesskab så hver enkelt hele tiden mærker efter om man har brug for at deltage i de fælles arrangementer eller om man har brug for alene tid.

 

OM UNDERVISER CHARLOTTE HOLM:
Charlotte Holm er til daglig ejer og leder af yogastudiet Favn i Aarhus. Her underviser hun i mindfulyoga, yinyoga, mediyoga og hormonyoga samt har individuelle sessioner med yogaterapi, hormonyogaterapi og samtaler. Charlotte brænder for at støtte sine kursister til mere egenomsorg, ro og balance i krop, sind og hjerte.

Charlotte har med sin faglige baggrund fra både sygeplejerskestudiet og uddannelse som folkeskolelærer et bredt kendskab til både den fysiologiske krop samt sammenhæng mellem krop, sind, følelser og hjerte. Derudover er hun uddannet yogaterapeut med speciale i hormonyoga samt terapeut og mindfulness instruktør. Charlotte har undervist i yoga og mindfulness siden 2012.

Du kan læse mere om Charlotte på www.favnaarhus.dk og følge hende på instagram: charlotte­_holm_favnaarhus eller på Facebook: Charlotte Holm – Favnaarhus

Har du spørgsmål til programmet på yogarejsen eller blot gerne vil tale med Charlotte, inden du bestiller, er du meget velkommen til at skrive til hende på: charlotte@favnaarhus.dk

 

OM HOTELLET
Når du bor på Hotel Vila Baleira, har du også Ø-All Inclusive, hvor du også kan nyde:

 • Gratis adgang til spacenter én gang dagligt
 • Gratis lån af cykel op til 4 timer dagligt (mountainbike eller citybike)
 • Gratis adgang til tennis og padel på det lokale tennisanlæg (5 tennisbaner, 2 padelbaner)
 • Gratis guidede vandreture

 

SÅDAN BESTILLER DU:
Du bestiller rejsen ved at sende en mail til info@primotours.dk eller ringer på tlf. 8818 4618

Du kan også booke din plads på yoga-rejsen her

 

Book billet til Portugal allerede nu!

Har du ikke tid til at tage på yogaretreat kan du også booke plads på ét af Favns yogaretreats til Portugal her.

Du kan få mere info om Favns yogaretreats i oktober, januar 2024 & april 2024 her  

 

Yogarejse
Vandreferie i Spanien
Yoga retreat i Spanien
Yoga undervisning på stranden i Portugal
Mindful vandring i naturen
Charlotte Holm Yogaunderviser