Vokal Lydhealing

VED GRY

VOKAL LYDHEALING
Som klient skal man blot lægge sig på briksen og tage imod.

Lyden vibrerer dybt ind i cellernes hukommelse og kan både give næring og frisættelse. Er der en blokering, kan vi komme i kontakt med området på en ny måde i lydens væren. Intet forceres, kroppens energisystem viser vej.

Med denne tilgang af ærende nysgerrighed, finder vi ind hvor det, der vil mødes, viser sig, og åbner dørene til den transformerende livskraft. (I praksis enkelt og jordnært. Det skal mærkes).

Som bonus, kan det at mærke kroppen blive spurgt med åbenhed og udfolde lydhørheden for svaret, styrke grundlaget for sundere og sjovere grænsesætning i hverdagen. Det er den største nøgleværdi for mig at være respektfuld overfor det ufattelige under, vores individuelle fysiske og energetiske kropslandskab er.

I vokal lydhealing bruger jeg min stemme som en slags sonar til at scanne kroppen og lytter mig frem efter særlig resonans og eventuelle blokeringer.

Stemmen er det mest fleksible redskab for at matche de vekslende frekvenser, der resonerer med det pågældende område. Desuden er stemmen menneskeligt varm, og henvender sig anderledes end fx en syngeskål eller en elektronisk indstillet tone.

For bedst muligt følgeskab i sessionen, vælges oftest også verbal kommunikation undervejs. Vi kan undersøge særlige områder dybere sammen med italesat bevidsthed på hvad der foregår. Andre gange føles det bedre at lade ordene hvile helt. Vi starter altid med en kort forsamtale, så jeg kender din intention og grundlæggende ønske for behandlingen.

Lyden er et kraftfuldt redskab, dog ikke noget vidundermiddel med ensidig effekt. Jeg støtter din rejse hvor du er nu, hvor det er relevant, og min måde at arbejde på er helhedsorienteret og intuitiv.

Indtil videre har jeg oplevet gode resultater med bl.a blodomløb, stress, knogler og led, smertelindring og healing af bagvedliggende traumer for fysiske symptomer.

Der følger ofte en følelsesmæssig, og for nogen spirituel, oplevelse med. Intentionen kan også være af denne art.

Jeg anbefaler ikke at man vælger en vokal lydhealing for at prøve det af, men kommer med noget man oprigtigt ønsker hjælp til.

Uddannet vokal lydterapeut ved Githa Ben David 2017-2019

Pris: 670 kr
Varighed: 90 min
Book en tid: levendelyd@gmail.com

“At være i lyden bringer omgående nærvær og giver et talerør for, hvad der bevæger sig. Også for det, der er gået i stå som et stagneret ekko, dirrende af længsel efter at blive frigjort i helhedens strøm og udfolde sin virkelige dans.”