Touch of Presence®

VED ROSELINA

Touch of Presence® er et møde med din indre healer

Sessionerne med Touch of Presence® er en invitation til at favne din krop, dine tanker og følelser – uden domme om rigtigt og forkert. En mulighed for at blive rummet som du er og at lade din indre healer få plads til at gøre sit arbejde. Vi starter typisk med en lille samtale, hvor der er rum til at sætte ord på de udfordringer og ønsker du mærker har brug for hjælp til at komme i bevægelse. Måske er der mange ord, måske ganske få… Følelser, som du ikke har følt dig tryg ved at udtrykke, er lagret i din energi, og kan give mange symptomer både kropsligt og mentalt. Gamle fysiske skader kan lave låsninger i dit bindevæv og det kan påvirke både kropsstruktur og – funktion.

I sessionen åbnes muligheden for at invitere de dele med ind i helheden, ind i bevægelse og transformation. På briksen ligger du fuld påklædt, med tæppe og puder, og på den måde der giver dig det bedste udgangspunkt for at slappe af.

I sessionen, hvor jeg har mine hænder i rolig kontakt med din krop, vil du opleve, at du gradvist kommer længere og længere ned i kroppen i en dyb afspænding af både krop og sind.

Når vi overgiver os helt, kan det føles som om noget større tager over, som om livet “ånder os” og vi ER bare tilstede – i livets flow, det flow der altid søger balancen og helheden. Det flow, hvor din indre healer udfolder sin magi.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 22777379.