Krystal, Life Activation eller Aura Healing

VED SARAH

Krystal Healing

En Krystal Healing er en rigtig dejlig og en meget grundig healing som kan bringe healing på det emotionelle, mentale, spirituelle og fysiske plan alt efter hvad du har behov for.

Krystaller er gode til at afbalancere og rense vores energifelt, at bringe klarhed og ro og at vække vores sensitivitet og intuition. En af de bedste gaver du kan give dig selv!

Pris: 685 kr. 

Life Activation 

Life Activation healing er omfattende og sætter en dybere proces i gang for mere healing, selverkendelse og transformation. Den aktiverer dit DNA Blue print og dermed bringer lys til alle dine gaver, talenter og dit potentiale. Vi alle har et helt unikt formål med hvorfor vi er her og hvad vi kom for at dele med andre. Life Activation vækker dit unikke formål og styrker forbindelsen til din guddommelighed og din intuition. Den hjælper dig også med at give slip på det som ikke gavner dig længere som for eksempel negative følelser, karmiske familie relationer og gamle overbevisninger, så du kan komme videre på den positive vej som du er ment til at gå. Derudover giver den dig en dybdegående energetisk balancering og afsluttende en reading. Hvis du har brug for en positiv og holdbar forandring og er klar til at tage dit næste skridt i din selvudvikling, så er den her session helt sikkert noget for dig. 

Pris: 1.125 kr. (Særligt efterårstilbud) 

Aura Healing

En Aura Healing renser og bringer healing til din Aura. Den dækker de huller som der normalt opstår for næsten os alle sammen. Du vil føle dig stærkere og klarer i din egen energi, og vil have mere energi og overskud i hverdagen.

Pris: 525 kr. 

For booking til healings eller for spørgsmål kontakt mig på: 93838344