Klangmassage

VED GRY

KLANGMASSAGE (Peter Hess) Re-kalibrering på celleplan. Klangmassage styrker kroppens naturlige selvhelbredende egenskaber og kan støtte frigørelsen af stress og spændinger.

Oplevelsen kan være en tilstand af mere helhed, grounding, genforbindelse med dybeste sandhed af dit væsen, komme godt ned i kroppen mens du flyder vægtløst i flere lag af bevidsthed. At massere med lyd giver en dyb afspænding og fornyet energi med grundpunkt i din kerne.

Som modtager ligger du på briksen, fuldt påklædt og godt pakket ind, og får placeret klangskåle på og omkring kroppen. Der er max 2 skåle på kroppen af gangen. De har en behagelig tyngde.

Skålene er specielt bygget til formålet i terapeutisk kvalitet.

Gennem blide anslag lader harmoniske svingninger sig forplante gennem bindevæv, blod, muskler, nervebaner, organer, knogler og hele dit indre og ydre felt.

Hjernen består af 85% vand, muskelvæv 70-75%, knoglerne 31%. Vandet i hver celle vibrerer med skålene. Forestil dig det visuelt et øjeblik, så kan du få en fornemmelse i kroppen af hvad det vil sige.

Det at adressere et område i kroppen eller psyken med lyd, giver en meget direkte kontakt uden oplevelsen af ‘indgreb’, fordi adgangen sker gennem resonans. Det, der vil i tale, lader sig bevæge, hvis det føler sig mødt.

Du vil også opleve gong, chimes og shanti. Der er en kort forsamtale og jeg opfordrer altid til at bringe en intention med ind i behandlingen. Ønsker du et forløb, kan vi efter første session arbejde mere fokuseret på enkeltområder og udviklingspunkter. Altid med sundhedens helhed som ramme.

Uddannet klangmassør ved Nordlys 2009-2012

Pris: 670 krVarighed: 90 minBook en tid: levendelyd@gmail.com