Biodynamisk kraniosakralterapi

VED ROSELINA

Biodynamisk kraniosakralterapi – en blid behandling til hele dig.

Jeg hører ofte fra klienter, at de er forundrede over, at så let berøring eller den blotte tilstedeværelse, kan have så stor en effekt på spændinger, kroppen og energisystemet.

Men din krop har en fantastisk evne til at hele sig selv, og det er den jeg støtter dig i at få mere adgang til. Biodynamisk KST har fokus på kroppens iboende ressourcer og tilgangen er til kroppens som en helhed, men med en særlig opmærksomhed på det kraniosakrale system som bla. a inkluderer centralnervesystemet. Vi kunne sige, at der er her “nøglen” ligger. For tilstanden i nervesystemet er altafgørende for vores adgang til de helbredende ressurser. Når vi er afslappede får vi meget foræret, og når vi er i dyb afslapning, så åbnes der for alvor til gaverne.

Den dybeste afspænding

I mine behandlinger vil du opleve hvordan kan komme i en dybere afslapning end du måske nogensinde har oplevet før. Fra denne tilstand af dyb afslapning vil kroppen begynde at fortælle sin historie til mine hænder, som jeg blidt holder på dit kranie, bækken, fødder eller andre steder.

Spændinger i både det fysiske og det følelsesmæssige kan have låst sig fast, og vil dybest set bare gerne ses og anerkendes, så de kan komme i bevægelse – blive en del af helheden. Den helhed som altid søger mod den bedst mulige tilstand.

Nogle gange skal kroppen hjælpes lidt på vej med blide tryk og løsning af bindevæv, før den kan slappe af og føle sig tryg. Men efterhånden som den dybe ro indfinder sig, vil kroppens indre visdom blive aktiv, og kroppen kender så at sige selv vejen.

I den del af behandlingen bliver mig vigtigste bidrag at holde roen og opmærksomheden på, hvad der sker i kroppen. Jeg støtter at det bliver ved at føles trygt for dig, at give slip og lade livskraften flyde gennem dig.

Hvordan kan det hjælpe dig?

Biodynamisk kranio sakral terapi kan gøre godt i forhold til:

Uro og stress,

Opløsning af spændingstilstande.

Smerter

At få bedre søvn

At øge kontakt til livskraften og din indre sundhed.

Større tillid til livet og dig selv. Du kan læse mere på www.groundinyou.com

Kontakt på mail: now@groundinyou.com eller mobil 22 77 73 79

En klient respons siger det meget godt:

Trine fik en bonus, hun ikke havde forventet:

“Jeg oplever en fysisk afspænding, som går dybere og virker mere regenererende end meget andet, jeg har prøvet. Det var den fysiske afspænding, jeg kom for oprindeligt, men som en slags bonus oplever jeg en psykisk “kalibrering” – at kraniosakralterapisessionerne bidrager til, at jeg har fødderne mere solidt plantet på jorden og til at falde på plads i mig selv.” , Trine