Har du ondt i livet?

Mange mennesker oplever mentale og kropslige ubalancer, uden at de kan sætte en finger på, hvad der er galt, og hvorfor de har det svært. I vores samfund er det blevet normalt, at vores besvær hurtigt relateres til sygdomstilstande for at slå fast, at der er tale om et virkeligt problem. Der er som sådan ikke noget i vejen med diagnoser, men hvor godt hjælper de til at håndtere de situationer, hvor skoen trykker i det levede liv?

Jeg tilbyder samtaleterapi, som er præget af den psykodynamiske og eksistentielle skole. Hvor psykiatere og nogle psykologer har fokus på udredning af psykopatologier (diagnosticering), ofte med henblik på medicinering, er det min overbevisning, at vi som mennesker har brug for at komme i kontakt med årsagerne til vores besvær, for at vi kan udvikle os. Derfor har jeg i min terapi fokus på, at du udvikler din evne til selvindsigt gennem dybdegående livssamtaler. Sammen undersøger vi, hvordan dine ubalancer udspiller sig som en reaktion på din fortid, dine nuværende omgivelser og dit indre kompas.

Samtalerne kan eksempelvis berøre:

  • besværligheder med tanker, følelser og adfærdsmønstre
  • relationelle udfordringer
  • tab og traumer
  • længsler og drømme
  • arbejde med selvudvikling: grænsesætning, ansvar, selvkærlighed, mv.
  • eksistentielle temaer som fx mening, frihed, ensomhed, døden

Jeg møder dig med det eksistentielle udgangspunkt, at det i det hele taget er besværligt at være menneske men også uendeligt smukt og givende, hvis man tør mærke, udforske og dele det, der rører sig på indersiden. Der er ikke fokus på at tegne et sygdomsbillede, og du skal ikke forvente at blive tilbudt et quick fix. Jeg tilbyder et hjerterum, hvor der er tid og plads til refleksion og følelser.

Psykoterapeut Michael Sonne

Praktisk

Jeg tilbyder samtaler i Favns lokaler i Aarhus hver tirsdag i tidsrummet 08.00-17.00. Andre tidspunkter kan evt. arrangeres efter aftale.
Jeg kan kontaktes på tlf. 50 20 68 10.

Jeg tilbyder en gratis forsamtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad dit behov er, og om jeg er den rigtige terapeut for dig. Jeg tager i min prissætning hensyn til din økonomiske situation.